torsdag 31. mars 2011

Blomsterbukett

Ble en lang periode borte fra blogging dette, minste jenten ble ikke bedre i helgen og Mandag ble hun innlagt på sykehus. Stakkars liten har kastet opp i 4 dager (ekstrem oppkast), ikke lett for en liten kropp, og heller ikke lett for mamma og pappa å se vesle jenten sin så syk. Har vært noen grusomme dager med mye bekymring. . Vi fikk reise hjem fra sykehuset i går kveld og i dag har prinsessen fått i seg både mat og drikke :)
Må takke de fantastiske personene som jobber ved Barneavdelingen på Haukelandsykehus. De gjør en fantastisk jobb, men stakkars mennesker for et kjør de har. De løper og løper.
Lurer virkelig på når politikerene i dette landet skal få orden på sykehusene i dette landet, det er helt tragisk. Avdelingene er underbemannet til de grader og kan vel heller ikke skryte av rommene og utstyret som sikkert er like gammelt som sykehuset. Men all skryt til de fantastiske menneskene som virkelig gjør det de kan for å hjelpe oss når vi blir syk.

1 kommentar:

  1. Stakkars lille vennen!
    Helt enig med deg,
    de ansatte i helse-sektoren trenger virkelig en oppmuntring. Sikkert ikke alltid lett å beholde gnisten, når økonomien fører til stramme kår...

    SvarSlett